Politica de livrare
Pentru achizitionarea unui produs de pe site-ul www.aparate-de-etichetat.ro aveti optiunea de COMANDA ONLINE (pe site sau prin e-mail catre info@aparate-de-etichetat.ro):
Comenzile online pot fi efectuate oricand, nefiind conditionati de intervalul orar. In plus, in urma creerii unui cont pe site-ul nostru, puteti avea acces la istoricul comenzilor si beneficiati de facilitatea finalizarii unei comenzi intr-un timp foarte scurt datorita datelor personale autocompletate, precum si a adreselor de facturare si de livrare care raman in sistem pentru comenzi ulterioare.
Comanda se face prin adaugarea unui produs in cos, selectand adresele de facturare si de livrare, modalitatea de plata si metoda de livrare.
Plata se face la livrare sau in avans pe baza unei proforme trimise de colegii nostri, iar produsele se livreaza prin curier rapid sau se ridica de la punctul nostru de lucru din Sos. Berceni, Nr.104E, Sector 4, Bucuresti, program de lucru Luni - Vineri, 09:30 - 17:30. In cazul in care nu aveti un contract cu o firma de curierat, transportul se face contracost prin curier, urmand ca valoarea transportului sa fie adaugata pe factura. Costul transportului este de 20 ron + TVA pentru primele 5 kg, urmand sa creasca proportional cu greutatea coletului. In cazul comenzilor peste 850 ron + TVA beneficiati de transport gratuit din partea noastra.
 
Inainte de a semna pentru primirea coletului prin curier, va rugam asigurati-va ca ati verificat ambalajul exterior. Daca exista daune vizibile la orice parte a ambalajului, va rugam sa semnati nota de livrare in consecinta. Nu putem accepta cererile pentru marfuri deteriorate in tranzit, daca nu ati indicat daunele pe nota de livrare. Trebuie sa ne anuntati în scris, prin e-mail la adresa de mai sus, in termen de 48 ore de la livrare, daca exista avarii ale ambalajului.
 
Orice daune, defecte sau neajunsuri trebuie notificate in scris, prin e-mail în termen de 48 ore de la primirea bunurilor.
 
Orice client care refuza livrarea bunurilor pentru orice motiv in afara de acela al bunurilor avariate in tranzit, se face responsabil de costurile de returnare la depozitul nostru.