Imprimanta etichete color Brother VC-500W
Imprimanta etichete color Brother VC-500W
Imprimanta etichete color Brother VC-500W Imprimanta etichete color Brother VC-500W Imprimanta etichete color Brother VC-500W Imprimanta etichete color Brother VC-500W Imprimanta etichete color Brother VC-500W Imprimanta etichete color Brother VC-500W Imprimanta etichete color Brother VC-500W
Producător: Brother
Cod produs: VC-500W
Preţ: 923,26 Lei

NOTA: Pretul este actualizat zilnic la cursul BNR
Pretul nu contine TVA
Etichete la calitate foto
Brother VC-500W este prima imprimantă de etichete color de la Brother. Nicicând nu ați mai putut imprima în multiple culori pentru a crea etichete spectaculoase vizual pentru utilizarea în birou. Sau puteți include imagini color precum poze sau logoul companiei pentru un impact mai mare.
 
Imprimare fără cerneală
Folosind tehnologia de imprimare ZINK® Zero-Ink®, secretul se află în rolele de etichete. Cristale speciale colorate aflate în hârtie sunt activate prin căldură pentru a crea etichete color fără a fi nevoie de cartușe de cerneală suplimentare. Fără cerneală înseamnă bani economisiți, iar imprimanta este incredibil de compactă.
 
Conexiune PC și Mac
Conectați imprimanta la calculator prin USB, apoi creați și imprimați etichete color din programul de design Brother P-touch Editor. Puteți importa imagini, adăuga chenare și grafice pentru a crea un mesaj cât mai clar. 
 
Aplicația Color Label Editor pentru iOS/Android
Creați etichete pe smartphone sau tabletă și trimiteți-le prin wireless către imprimanta de etichete color Brother VC-500W. Fiți creativi și alegeți dintre fonturile și chenarele preferate sau imagini pe care le puteți include pe etichete.
 
AirPrint pentru a imprima poze ușor
AirPrint este o tehnologie de la Apple care vă ajută să creați printuri de calitate fără a fi nevoie să descărcați și instalați drivere. Imprimați poze de pe camera dispozitivului iPhone sau iPad direct pe echipamentul Brother VC-500W prin conexiunea Wi-Fi.
 
Gamă variată de lățimi de etichete
Rolele sunt disponibile în lățimi de bandă de 9, 12, 19, 25 și 50mm pentru a oferi un maxim de flexibilitate. În ciuda dimensiunii compacte, fiecare rolă are 5 metri lungime, suficient de lungă pentru orice sarcină de etichetare.
SPECIFICATII
Latime eticheta 50 mm
Pachetul contine Adaptor AC, Cablu de alimentare adaptor AC, 1 x rolă de etichete CZ-1004 25mm x 5m | rolă de curățare CK-1000 50mm, Cablu USB, Ghid de instalare şi configurare rapidă
SPECIFICATII IMPRIMANTA
Tehnologie ZINK Zero-INK Full Color Printing Technology
Viteza imprimare 8 mm pe secundă
Rezolutie imprimare 313 dpi
Conectivitate AirPrint, USB Ver 2.0 (full speed), Wi-Fi Direct, IEEE 802.11b/g/n
Dimensiuni 113 (L) x 116 (l) x 96 (î) mm
Greutate 0,66 kg
Garantie 3 ani prin înregistrare

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Imaginile au titlu de prezentare. Pot exista diferente intre acestea si produsul real. Specificatiile tehnice si pretul nu reprezinta obligatii contractuale si pot fi modificate fara notificare.